Kurser

EQUI-YOGA tilbyder kurser bestående af yogaundervisning for ryttere og foredrag om hestens biomekanik. Målet er at styrke den mentale og fysiske balance hos både hest og rytter samt udbrede forståelsen af, hvordan rytterkroppen påvirker hestens bevægelser.

Kurserne afvikles i hele landet. Hvis du er interesseret i at arrangere et kursus med os hos dig, er du meget velkommen til at kontakte os! Vi tilbyder gerne et gratis informationsmøde i København.

“Efter kurset har jeg trænet meget med yogaen, og jeg kan tage flere og flere travskridt i halfpass og traversade/renvere uden at side ud af sadlen, og har lært mig en vigtig filosfi af kurset jeg anvender dagligt : ‘Every step is perfect’.”

- Sif Penter, kursusdeltager 2014

 

WEEKEND-KURSER10447140_10203880000821280_3152414498709004339_n

På weekend-kurset får du en grundig indføring i hestens biomekanik og hvordan din krops (u)balance påvirker hestens bevægelser. I yogaundervisningen vil du lære at opbygge fundamental stabilitet og balance i dine bevægelser. Vi vil sammen udforske kroppens fulde bevægelsespotentiale, og du vil lære yogaøvelser, som du selv kan arbejde videre med efter kurset. Du vil derudover lære at analysere dine egne billeder og video-optagelser med ny viden om, hvad “samlet” og “ikke samlet” er, og du vil tage fra kurset med mange nye værktøjer til at gøre din ridning, din hest og ikke mindst din egen krop mere balanceret.

  • Varighed: lørdag & søndag fra kl. 9-16 inkl. 1 times frokostpause begge dage.
  • Pris ved 10-25 deltagere: 800,- per person.

DAGSKURSERKBH2014-7

Dagskurset giver dig en introduktion til yoga og biomekanik, samt giver dig et inblik i, hvordan din krops (u)balance påvirker hestens bevægelser. I yogaundervisningen vil vil undersøge kroppens bevægelsespotentiale, og finde ud af, hvor i kroppen du vil få glæde af henholdsvis styrke-, smidigheds- og balanceøvelser. Du vil lære yogaøvelser, som du selv kan arbejde videre med efter kurset, og få indsigt i hvordan du kan gøre din ridning, din hest og ikke mindst din egen krop mere balanceret.

  • Varighed: 9-16 inkl. 1 times frokostpause.
  • Pris ved 10-15 deltagere: 450,- per person.

YOGA WORKSHOPSKBH2014-8

I Marias yogaworkshops for ryttere inddrages både teori og praksis om stabilitet, blødhed og balance i rytterkroppen. Workshoppens niveau bliver afstemt nøje efter deltagernes niveau, så alle kan være med.

  • Varighed: 2,5 timer inkl. 10 min. pause.
  • Pris ved 10-15 deltagere: 250,- per person.