Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/3/f/1/equi-yoga.dk/httpd.www/wp-content/plugins/section-widget/olt-checklist/loader.php on line 14 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/3/f/1/equi-yoga.dk/httpd.www/wp-content/plugins/simple-google-calendar-widget/simple_gcal.php on line 206 Skuldermobilisering med bælte | EQUI-YOGA

Skuldermobilisering med bælte

 

 

Sæt dig i en behagelig sidestilling, hvor din rygsøjle kan være rank og lige, evt. på et tæppe eller en pude. Tag fat i bæltet med god afstand mellem hænderne, og stræk armene op og lidt ud til siden, så bæltet er i spænd. Udfordringen nu er at trække de strakte arme bagud og ned, mens bæltet hele tiden holdes i spænd. Bøj ikke i albuerne, men vær opmærksom på ikke at have afstanden mellem hænderne for kort. Lad bevægelserne følge din vejrtrækning:

  1. Indånding: løft armene og bæltet op mod loftet
  2. Udånding: hold armene strakte og bæltet i spænd, når du trækker armene ned bag dig.
  3. Indånding: løft armene op igen
  4. Udånding: hold armene strakte og sænk bæltet ned foran dig.

Forstæt 5-10 gange. Du kan stille og roligt begynde at holde hænderne tættere og tættere på hinanden, men det kræver væsentlig mere mobilitet i skuldrene, så gå langsomt frem.

SANYO DIGITAL CAMERA  SANYO DIGITAL CAMERA

Comments

comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

*